Overstappen naar e-sigaretten en waarom

Disposable is een stuk minder schadelijk voor je gezondheid dan een normale sigaret en hoeft niet te worden opgeladen en kan na gebruik worden weggegooid wanneer het niet langer nodig is. Het apparaat kan worden opgeborgen in de zak of tas van de gebruiker, of naar een recyclingcentrum worden gebracht om te worden ontmanteld. Er zijn tegenwoordig veel E-sigaretten op de markt, en sommige rokers weten misschien niet welk merk ze gebruiken. Een wegwerp bevat ongeveer 500 plus puffs.

Bekende E-sigaret risicofactoren:

Afhankelijkheid of ontwenningsverschijnselen. Het is niet duidelijk of E-sigaretten verslavend zijn, omdat deze e-sigaretten worden verkocht met en zonder nicotine. 

Lees hier meer over de risico’s van roken.

Stoppen met roken:

Er zijn een aantal manieren waarop iemand kan stoppen met roken en over kan stappen naar e-sigaretten:

Een E-sigaret introduceren aan iemand anders. Omdat ze zijn opgegroeid met roken, beseffen veel mensen niet hoe verslavend elektronische sigaretten (e-sigaretten) kunnen zijn. Dit is een van de redenen waarom mensen die momenteel roken dagelijks e-sigaretten gebruiken of de frequentie van hun gebruik kunnen verhogen telkens wanneer ze stoppen met roken.

elektrische sigaret specialist